РОЗУМНА ОХОРОННА СИСТЕМА ВІД BSI-GROUP
24-04-2020

Пультова охорона – це найпростіший і найдоступніший на сьогоднішній день спосіб захисту для бізнесу та вдома.

Компанія «BSI-Group» поставила за мету забезпечити безпеку існуючих та майбутніх клієнтів, зробити послугу охорони майна та нерухомості в Житомирі, якісною та такою ж невід'ємною частиною життя, як мобільний зв'язок чи доступ в інтернет.

Клієнт отримує від нас повний цикл сервісу, проектування, монтаж, обслуговування, моніторинг, реагування - все знаходиться всередині компанії BSI-Group.

Репутація компанії, штат висококваліфікованих фахівців, співпраця зі світовими виробниками обладнання — все це дозволяє нам надавати повний цикл послуг із розробки, впровадження та супроводу проектів будь-якого рівня складності.

 

Ми відкриті і нам є чим пишається – це рекомендації від наших клієнтів у Житомирі та по Україні.

Багаторічні ділові відносини з найбільшими компаніями-виробниками обладнання, такими як AJAX, Visonic, DSC, Taxecom, AxxonSoft, Samsung Tehwin, General Electric, Mobotix, Hikvision, UNV та ін, дозволяють не тільки відстежувати нові тенденції, що з'являються на ринку, але і реалізовувати найскладніші проекти «під ключ» у Житомирі та по Україні.

У нас Ви завжди зможете знайти необхідне обладнання завжди в наявності, а наш кваліфікований персонал допоможе швидко та якісно встановити обладнання та навчити Замовника

Інновація, простота, функціональність - те, що робить Ваш будинок по-справжньому безпечним та комфортним.

Пропонуємо Вам інноваційну охоронну систему охорони AJAX від компанії «BSI-Group».

Охоронна система нового покоління захищає від крадіжок і запобігає побутовим аваріям (пожежа, протікання води або витік газу), робить ваше життя безпечним і комфортним, а будинок – розумним

 


 

«Фотопідтверждення» допомагає оператору Центральної станції моніторингу BSI-Group визначити причину тривоги.Кадри з датчиків руху доступні на запит у мобільному додатку – дивіться на смартфоні, що відбувається у вас вдома.
«Датчик руху» вміє розрізняти теплове випромінювання людей та свійських тварин.Розумний пристрій не підніме помилкову тривогу, якщо ваша кішка чи собака ходитиме по кімнатах.
«Датчик диму и датчик чадного газу», 24 години на добу рятує життя, попереджаючи про пожежу, навіть якщо будинок знято з охорони.За перших ознак задимлення сигнал тривоги піде на Центральну станцію моніторингу «BSI-Group», а сирена розбудить, якщо ви спите.
«Датчик затоплення», 24 години на добу охороняє Ваш спокій призначений для виявлення затоплення в приміщенні, що охороняється, і передачі сигналу тривоги.Датчик за секунди фіксує надходження води, але скасовує тривогу у разі її висихання.
«Розумна розетка» дозволяє дистанційно керувати електроприладами.Тепер ви можете не турбуватися про забуту праску або не вимкнений обігрівач - керуйте їх роботою зі смартфона.Також ви можете задавати самостійні сценарії роботи «розумної розетки» або «реле».

«Мобільний застосунок» це спосіб дистанційно керувати системою. Перевіряйте статус системи, ставте та знімайте будинок з охорони, просіть фото з датчиків руху, переглядайте повідомлення та історію подій на своєму смартфоні.

«Нічний режим / Я вдома» - захищає будинок, доки його власники всередині. Система подасть сигнал тривоги, якщо хтось спробує проникнути через двері чи вікна.Активуйте нічний режим у мобільному додатку або на клавіатурі.

«Тревожная кнопка» - у мобільному додатку захищає вас вже поряд із будинком. У небезпечній ситуації, перебуваючи на подвір'ї або в будинку, натисніть "тривожну кнопку" на смартфоні, і на допомогу прибуде група швидкого реагування "BSI-Group".

 

 

Перевіряйте статус системи охорони

Будьте в курсі, хто і коли знімав/ставив під охорону, переглядайте фото на тривогу або запит.


Ставте та знімайте з охорони

Керуйте охоронною системою зі смартфона: одним кліком ставте/знімайте з охорони та активуйте нічний режим


Переглядайте фото з фотодатчиківНОВИНКА!!!

Дивіться, що відбувається у вас вдома: знімки з датчиків руху доступні за тривогою або запитом.


Викликайте екстрену допомогу

Як тільки ви натиснете «Тривожну кнопку» у програмі, група швидкого реагування відправиться на вашу адресу.

       

«Рохумні» пристрої  НОВИНКА!!!

Керуйте електроприладами віддалено: вмикайте та вимикайте праску, світильник або водонагрівач.


Підключайте близьких та співробітників

В мобільному додатку ви можете додати користувачів та призначити їм права з керування системою охорони.


Отримуйте повідомлення про події

Налаштуйте потрібні вам повідомлення: про зняття з охорони, відключення електрики, задимлення або побутові аварії.


Контроль стану системи

Дізнайтеся про стан всіх елементів системи, стан батарей та інших несправностей.Отримуйте інформацію про заборгованість за послуги охорони.

 


«BSI-Group» - ПУЛЬТОВА ОХОРОНА, СИСТЕМИ БЕЗПЕКИ. Охороняємо Ваш спокій та комфорт!

Ми переконані, що кожна людина має право на безпеку.Цілодобово у центрі нашої уваги – охорона власності клієнтів.Ми захищаємо те, що вам дорого і беремо на себе відповідальність за ваш спокій, безпеку вашого дому та бізнесу.

Також обладнання можна придбати через наш інтернет-магазин http://bsigroup.shop/